Beauty Garden

Tentang Jamu Ratu Dara

0214-17-01

 

Jamu Ratu Dara yang dilancarkan hampir 5 tahun yang lepas telah berjaya menembusi pasaran luar seperti Brunei, Singapura, Indonesia, Australia, Jepun, United Kingdom, Amerika Syarikat dan juga Dubai. Sehingga kini, syarikat telah mempunyai lebih dari 3,000 pengedar sah di seluruh Malaysia.

Melalui Jamu Ratu Dara juga, Beauty Garden telah dianugerahkan “Anugerah Emas” selama 4 tahun berturut-turut (2010, 2011, 2012 & 2013) oleh syarikat pengilang GMP. Anugerah Emas adalah pengiktirafan tertinggi yang diberikan oleh syarikat pengilang kepada syarikat pemilik produk, yang berjaya memecahkan rekod pengeluaran tertinggi.

Jamu Ratu Dara tidak bersifat panas dan ia boleh diamalkan oleh wanita yang berumur 18 tahun ke atas. Penghidap kencing manis dan darah tinggi juga boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara. Ibu menyusu juga boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara malah ia diperakui boleh memperbanyakkan air susu ibu.

Jamu Ratu Dara boleh meningkatkan kesuburan wanita serta boleh membantu mendapatkan zuriat. Ia adalah produk yang berkualiti tinggi dan dijual dengan harga harga ekonomi dan mampu milik bagi semua pengguna.