Beauty Garden

Q&A Ratu Mirifica Plus

0114-08

Soalan lazim mengenai Ratu Mirifica Plus

 

S: Siapakah yang boleh mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Wanita yang telah melebihi umur  20 tahun, wanita yang mementingkan kecantikan kulit, kuku dan rambut, wanita mengalami simpton pra-menopos, sudah menopos, wanita yang mempunyai ketidak-stabilan hormon dan wanita yang mempunyai payudara dan punggung kecil, kendur dan leper.

S: Mengapa semasa mengambil Ratu Mirifica Plus (RMP) saya rasa berdenyut-denyut di bahagian payudara, punggung dan ari-ari?
J : Itu adalah normal dan merupakan tindak balas dari herba dalam Ratu Mirifica Plus (RMP) Segala tindak balas adalah bergantung kepada antibodi dan ketahanan badan masing-masing. Setiap tindakbalas ini juga berbeza diantara setiap individu. Tindakbalas ini hanyalah sementara dan akan hilang nanti. Bykkan minum air. Fikir positif untuk hasil positif.

S: Ibu menyusu boleh tak makan Ratu Mirifica Plus?
J: Tidak boleh. Boleh makan bila tempoh menyusu berakhir nanti

S : Siapakah yang DI LARANG mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Ibu menyusu, ibu mengandung, wanita sedang haid dan wanita yang mempunyai sejarah cyst dan kanser  DI LARANG makan Ratu Mirifica Plus. Wanita yang berumur kurang dari 20 tahun juga TIDAK DI BENARKAN mengambil Ratu Mirifica Plus kerana hormon belum berkembang sepenuhnya.

S: Jika saya mengambil pil perancang, bolehkan saya mengamalkan Ratu Mirifica Plus?
J : Boleh. Makan seperti biasa dan jarakkan maa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam. Pil perancang selalunya makan malam sebelum tidur, anda boleh ambil Ratu Mirifica Plus di waktu lain.

S : Bolehkah makan Ratu Mirifica Plus semasa haid?
J : Tidak boleh. Semasa haid, haruslah hentikan pengambilan Ratu Mirifica Plus. Boleh sambung makan Ratu Mirifica Plus selepas habis period.

S: Bolehkah Ratu Mirifica Plus mengatasi masalah rambut saya yang gugur dan nampak tidak bermaya  serta masalah kuku saya nampak pucat dan senang rapuh ?
J: Boleh. Amalkan makan Ratu Mirifica Plus dengan konsisten untuk penghasilan rambut yang sihat  dan ia juga akan membantu menghasilkan kuku sihat, nanti kuku juga akan nampak merah dan tidak pucat lagi.

S: Semasa mengambil Ratu Mirifica Plus, bolehkah saya mengambil ubatan hospital / vitamin / suplimen dari produk lain?
J : Boleh tetapi perlu di jarakkan masa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam antara satu dengan lain. Minum banyak air untuk hasil yang lebih baik. Tetapi jika produk lain itu juga mengandungi herba mirifica juga, anda hendaklah memilih mana-mana salah satu yang serasi dengan badan. Di sarankan, jangan makan kedua-duanya dalam masa yang sama.

S: Berapa lama kesan untuk payudara dan punggung akan di rasai?
J : Kesan dan tindak balas adalah berbeza-beza antara satu dgn lain dan ia bergantung pada badan masing-masing. Apa yang perlu, makan dengan konsisten untuk hasil yang positif dan dalam masa seawal 7 hari akan rasai perubahannya.

S: Adakah Ratu Mirifica Plus boleh  membantu masalah kulit kering, nampak bersisik dan berkedut?
J : Sudah tentu. Jika anda makan dengan konsisten, beri badan masa untuk serasi dan anda akan dapati kulit anda akan mula lembab. Bila tiada lagi kulit kering, kulit anda akan nampak lebih anjal, tegang dan gebu.

S : Saya mempunyai masalah dingin bersama suami dan kurangnya keinginan untuk melakukan hubungan intim, bolehkah Ratu Mirifica Plus membantu saya?
J: Herba yang terkandung di dalam Ratu Mirifica Plus ini akan membantu memulihkan masalah tersebut. Makan konsisten kerana Ratu Mirifica Plus ini akan membantu merapatkan vagina, membantu memulihkan masalah kekeringan di bahagian intim dan menambahkan keinginan bersama suami.

S : Saya memang telah mengamalkan Jamu Ratu Dara, boleh tak nak makan Ratu Mirifica Plus juga?
J: Boleh. Sangat di galakkan. Makan Jamu Ratu Dara 2 bj pagi dan Ratu Mirifica Plus 2 bj malam. Bykkan minum air utk kesan yg lebih baik. Jamu Ratu Dara & Ratu Mirifica Plus adalah merupakan gandingan mantap wanita menghampiri kesempurnaan.